Boek

‘Leiden als lerend kompas’

Bij het beëindigen van mijn actieve carrière in het onderwijs per 1 augustus 2016, is het idee ontstaan om een bundel te schrijven met daarin een beschrijving van mijn loopbaan en een aantal thema’s en artikelen over onderwijsontwikkelingen. Het project is gaandeweg wat uitgebreid en de bundel is inmiddels een boek geworden van 140 pagina’s met als titel ‘Leiden als lerend kompas’.  ISBN/EAN: 978-90-825522-0-1

In mijn onderwijsloopbaan heb ik ervaren dat goed onderwijs stevig leiderschap vraagt in alle geledingen van de organisatie. Ik ga in dit boek in op de wijze waarop mijn leiderschap zich heeft ontwikkeld. Dat beschouw ik vanuit de context van de dynamische wereld van het onderwijs en in dialoog met de professionals waarmee ik mocht samenwerken. Leiderschap is in mijn visie geen statisch begrip maar dient steeds in te spelen op datgene wat nodig is in een maatschappij die volop in beweging is en waarin het perspectief steeds verschuift.

Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u uw interesse kenbaar maken via het e-mailadres: fdebaaij@debaaij.nl . U krijgt het boek dan bezorgd of toegezonden.
Prijs € 10,- excl. verzendkosten.

Leiden als lerend kompas